Субота, 20.04.2024, 16:31 | Ви увійшли як Гість | Група "Гости" | Мій профіль | Вихід

Фото на сайті низької якості, з причини недостатнього виділеного дискового простору! Оригінали - в максимальній якості можна замовити. E-mail: photocyfra@ukr.net
Розділи

Категорії розділу

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Лiчильник вiдвiдин Counter.CO.KZ - безкоштовний лiчильник на будь-який смак! Український рейтинг TOP.TOPUA.NET free counters Locations of visitors to this page

Погода
Шумськ

Вхід на сайт

Валюта
Хрещатик курс долара ПриватБанк курс долара Райффайзен Банк Аваль курс долара Ощадбанк курс долара

Головна » 2010 » Лютий » 4 » Про небажання читати інструкцію
11:46
Про небажання читати інструкцію

Маючи часто справу зі складною технікою, мені здалося що в більшості випадків, українці, (не знаю як з цим справи у інших народів) придбавши яку-небудь техніку, починають читати до неї інструкцію тоді, коли вже щось в ній починає "іскрити, диміти і пахнути". Ні, щоб спочатку прочитати як користуватись даним апаратом чи механізмом, щоб запобігти його несправності, або руйнуванню, ми, покладаючись на те, що в наших друзів чи знайомих є щось подібне, а ми ж "у курсі дєла", зразу ж починаємо використовувати пристрій на ділі. І, якщо він не сильно "дуракоустойчивий" :) ми його точно зіпсуємо.

В інших випадках, замість того щоб сісти з інструкцією та апаратом, та вивчити як ним користуватись, ми не бажаючи витрачати час, звертаємось до "спеців" або знайомих що вже користуються чимось подібним, щоб вони нам швиденько розказали, що тут можна нажимати, а що ні, і що робити коли засвітиться ця лампочка. Не думачи про те, що вони теж люди, і можуть помилятися, забутися, і взагалі може їхній апарат тільки зовні подібний до нашого, а насправді це зовсім інша модель з іншими функціями та іншим управлінням.

До чого я веду?

Якщо, по своїй необачності чи недалекоглядності, пристрій що ми зіпсували (причинивши шкоду, в ліпшому випадку, тільки своєму помешканню, бюджету своєї сім'ї, а в гіршому - і своєму здоров'ю) ще можна відремонтувати, чи купити інший, то з життям, що нам дано Творцем, так зробити не легко, а в деяких випадках і неможливо. А читати інструкцію (Біблію) до даного нам життя, не хочеться. І ми знову покладаємося на "спеців" (священників), досвід інших людей, замість того щоб самим прочитати Інструкцію до нашого життя. І не зробити тих помилок, які завдали б нам великої шкоди, а то й зовсім зіпсували наше життя. 

Тож йдімо по життю, міцно тримаючи в руках Інструкцію до нього!

P.S. А коли нам щось в Інструкції не зрозуміло, то тоді варто звернутись до спеців щоб нам пояснили той, чи інший пункт. :)

Переглядів: 706 | Додав: Ark
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Дарунок Оголошення
Ваші цифрові фото за 3,50 грн (10х15) тел.:0970015533 Продам планшетний ноутбук для художника Gateway M285

Новини

Міні-чат

Друзі сайту

Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Пошук на сайті

Архів записів

Боярський Аркадій © 2024Конструктор сайтів - uCoz